Hotel Gural Premier Tekirova 5* – Kemer

Hotelul Gural Premier este amplasat in sudul Turciei, pe malul Marii Mediterane la 75 km de aeroportul din Antalya si la 17 km de statiunea Kemer. Complexul include cladiri de 2 si 3 etaje cu arhitectura traditionala locala, intins pe 200.000 de m2. Resortul ofera numeroase facilitati atat pentru copii cat si pentru adulti cum ar fi: aqua park, restaurante, baruri, piscine, loc de joaca pentru copii, programe de animatie, centru spa, centru de fitness, terenuri de tenis, parcare, acces internet, magazine. Cele 583 de camere sunt modern mobilate si dotate cu aer conditionat, tv, minibar, telefon, radio, uscator de par, birou.

Pentru mai multe detalii si pentru o oferta personalizata, accesati butonul "CERE OFERTA".

Motor cautare:

Our professional online travel agents tailor exceptional luxury vacations to help you explore your world, your way.

Galerie Foto

Testimoniale

Mi-ati facut o vacanta pe care nu o voi uita prea curand. Locurile pe care le-am vizitat au fost deosebite, hotelurile in care ne-am cazat au fost foarte bune, mancarea foarte gustoasa; gazdele ne-au tratat cu mare atentie. Ghizii au fost prietenosi, inteligenti, informati si naturali. Excursiile au fost bine planificate si placute. Va multumesc, ”

- Marian P., Bucuresti

Va multumim pentru modul in care ne-ati organizat conferinta. Salile de conferinte, cazarea, masa, totul a fost la superlativ. Va vom contacta si pentru viitoarele evenimente.

- Raluca S., Bucuresti

vezi mai multe -