Hotel JW Marriott 5* – Lima

Hotelul JW Marriott este amplasat in cartierul Miraflores din capitala statului Peru, Lima, aproape de Larcomar Shopping Mall si ofera vedere la Oceanul Pacific. Plajele din Costa Verde si Huaca Pucllana sunt situate la 8 minute de mers cu masina de hotel. Aeroportul International Jorge Chávez este situat la 16 km de hotel. Sunt oferite clientilor urmatoarele facilitati: restaurant, bar, receptie, room service, terasa, sala de fitness, masaj, acces internet, parcare, sali de conferinte, centru de afaceri. Camerele au un design modern si sunt dotate cu aer conditionat, minibar, seif, telefon, acces internet, birou, uscator de par.

Agentia Btour va ofera cel mai bun pret posibil pentru rezervari individuale sau pachete de vacanta.

Pentru mai multe detalii si pentru o oferta personalizata accesati butonul "CERE OFERTA".

Motor cautare:

Our professional online travel agents tailor exceptional luxury vacations to help you explore your world, your way.

Galerie Foto

Testimoniale

Mi-ati facut o vacanta pe care nu o voi uita prea curand. Locurile pe care le-am vizitat au fost deosebite, hotelurile in care ne-am cazat au fost foarte bune, mancarea foarte gustoasa; gazdele ne-au tratat cu mare atentie. Ghizii au fost prietenosi, inteligenti, informati si naturali. Excursiile au fost bine planificate si placute. Va multumesc, ”

- Marian P., Bucuresti

Va multumim pentru modul in care ne-ati organizat conferinta. Salile de conferinte, cazarea, masa, totul a fost la superlativ. Va vom contacta si pentru viitoarele evenimente.

- Raluca S., Bucuresti

vezi mai multe -