Hotel Le Meridien 5* – Barcelona

Ajuns faimos, datorita multelor celebritati care s-au cazat aici, Hotelul Le Meridien este amplasat pe celebrul bulevard Las Ramblas din Barcelona. Cu o arhitectura deosebita, fiecare dintre cele 231 de camere si apartamente combina confortul cu elemente de arta si design, inclusiv opere originale realizate de artisti locali contemporani. Hotelul pune la dispozitia clientilor restaurant, bar, receptie, terasa, sala de fitness, centru de spa si wellness, acces internet, parcare. Camerele sunt dotate cu aer conditionat, tv, minibar, acces internet, uscator de par, telefon. Cilentii hotelului beneficiaza de acces gratuit la galeria de arta MACBA, situata la mai putin de 5 min de hotel.

Pentru mai multe detalii si pentru o oferta personalizata, accesati butonul "CERE OFERTA".

Motor cautare:

Our professional online travel agents tailor exceptional luxury vacations to help you explore your world, your way.

Galerie Foto

Testimoniale

Mi-ati facut o vacanta pe care nu o voi uita prea curand. Locurile pe care le-am vizitat au fost deosebite, hotelurile in care ne-am cazat au fost foarte bune, mancarea foarte gustoasa; gazdele ne-au tratat cu mare atentie. Ghizii au fost prietenosi, inteligenti, informati si naturali. Excursiile au fost bine planificate si placute. Va multumesc, ”

- Marian P., Bucuresti

Va multumim pentru modul in care ne-ati organizat conferinta. Salile de conferinte, cazarea, masa, totul a fost la superlativ. Va vom contacta si pentru viitoarele evenimente.

- Raluca S., Bucuresti

vezi mai multe -