Hotel Lux Garden 5* – Azuga

Hotelul Lux Garden este amplasat la baza partiilor de schi si la cativa pasi departare de statia de jos a gondolei din statiunea Azuga, de pe Valea Prahovei. Lux Garden este singurul hotel de 5* din Azuga si ofera o oaza de liniste, confort si servicii dedicate. Hotelul pune la dispozitia clientilor restaurant, bar, receptie, room service, gradina, terasa, sala de fitness, centru spa si wellness, piscina interioara, acces internet, parcare, sali de conferinte, centru de afaceri. Camerele sunt dotate cu tv satelit, aparat pentru cafea, acces internet, telefon, minibar.

                   

                  

 

Pentru mai multe detalii si pentru o oferta personalizata, accesati butonul "CERE OFERTA".

Motor cautare:

Our professional online travel agents tailor exceptional luxury vacations to help you explore your world, your way.

Galerie Foto

Testimoniale

Mi-ati facut o vacanta pe care nu o voi uita prea curand. Locurile pe care le-am vizitat au fost deosebite, hotelurile in care ne-am cazat au fost foarte bune, mancarea foarte gustoasa; gazdele ne-au tratat cu mare atentie. Ghizii au fost prietenosi, inteligenti, informati si naturali. Excursiile au fost bine planificate si placute. Va multumesc, ”

- Marian P., Bucuresti

Va multumim pentru modul in care ne-ati organizat conferinta. Salile de conferinte, cazarea, masa, totul a fost la superlativ. Va vom contacta si pentru viitoarele evenimente.

- Raluca S., Bucuresti

vezi mai multe -