Hotel Mardan Palace 5* – Antalya

Hotelul Mardan Palace se afla la circa 20 de minute de mers cu masina de centrul orasului Antalya, din Turcia. Situat pe malul Marii Mediterane, complexul se mandreste cu una din cea mai mare piscina din Europa, fiind cel mai luxos hotel de pe litoralul turcesc si avand o arhitectura orientala deosebita. Hotelul pune la dispozitia clientilor numeroase facilitati, un centru Spa si Wellness de peste 7500 m2, restaurante, baruri, piscine, loc de joaca pentru copii, room service, magazine, receptie, terenuri de tenis, sali de conferinte, centru de afaceri, spalatorie, parcare, acces internet. Camerele hotelului au un design deosebit, fiind dotate cu aer conditionat, minibar, tv, acces internet, birou, sisteme multimedia, telefon.

Pentru mai multe detalii si pentru o oferta personalizata accesati butonul "CERE OFERTA".

Motor cautare:

Our professional online travel agents tailor exceptional luxury vacations to help you explore your world, your way.

Galerie Foto

Testimoniale

Mi-ati facut o vacanta pe care nu o voi uita prea curand. Locurile pe care le-am vizitat au fost deosebite, hotelurile in care ne-am cazat au fost foarte bune, mancarea foarte gustoasa; gazdele ne-au tratat cu mare atentie. Ghizii au fost prietenosi, inteligenti, informati si naturali. Excursiile au fost bine planificate si placute. Va multumesc, ”

- Marian P., Bucuresti

Va multumim pentru modul in care ne-ati organizat conferinta. Salile de conferinte, cazarea, masa, totul a fost la superlativ. Va vom contacta si pentru viitoarele evenimente.

- Raluca S., Bucuresti

vezi mai multe -