Hotel Melia Grand Hermitage 5* – Nisipurile de Aur

Hotelul este amplasat pe faleza statiunii Nisipurile de Aur, la 50 de m de plaja si la 200 de m de centrul statiunii. Hotelul de 5 stele ofera clientilor o ambianta eleganta si stilata, punand la dispozitia lor facilitati deosebite: restaurante, baruri, receptie, room service, cafenea, salon de infrumusetare, magazine, lift, parcare, piscine, sala de fitness, centru spa, sali de conferinte. Cele 727 de camere ale hotelului sunt dotate cu aer conditionat, minibar, seif, tv, radio, conexiune internet, uscator de par, telefon.

Pentru mai multe detalii si pentru o oferta personalizata, accesati butonul "CERE OFERTA".

Motor cautare:

Our professional online travel agents tailor exceptional luxury vacations to help you explore your world, your way.

Galerie Foto

Testimoniale

Mi-ati facut o vacanta pe care nu o voi uita prea curand. Locurile pe care le-am vizitat au fost deosebite, hotelurile in care ne-am cazat au fost foarte bune, mancarea foarte gustoasa; gazdele ne-au tratat cu mare atentie. Ghizii au fost prietenosi, inteligenti, informati si naturali. Excursiile au fost bine planificate si placute. Va multumesc, ”

- Marian P., Bucuresti

Va multumim pentru modul in care ne-ati organizat conferinta. Salile de conferinte, cazarea, masa, totul a fost la superlativ. Va vom contacta si pentru viitoarele evenimente.

- Raluca S., Bucuresti

vezi mai multe -