Hotel Nove Lazne 5* – Marienbad

Hotelul Nove Lazne este unul din cele mai mari si mai renumite hoteluri din Marienbad. Construit in 2007, coridorul de legatura intre hotelurile Nove Lazne si Centralni Lazne Hotel, formeaza un complex spa unic. Centrul de spa si wellness dispune de piscine interioare, sauna, baie turceasca si hamam, solar, asistenta medicala, masaje si tratamente de infrumusetare. Printre optiunile exclusive disponibile la acest luxos hotel din Marienbad se numara si o baie minerala in cabina Royal folosita de regele Edward VII in timpul vizitelor sale. Hotelul dispunde de 97 de camere cu o arhitectura deosebita, dotate cu aer conditionat, tv, minibar, seif, telefon, uscator de par, acces internet.

                   

                   

Agentia Btour va ofera cel mai bun pret posibil pentru rezervari individuale sau pachete de vacanta.

Pentru mai multe detalii si pentru o oferta personalizata accesati butonul "CERE OFERTA".

Motor cautare:

Our professional online travel agents tailor exceptional luxury vacations to help you explore your world, your way.

Galerie Foto

Testimoniale

Mi-ati facut o vacanta pe care nu o voi uita prea curand. Locurile pe care le-am vizitat au fost deosebite, hotelurile in care ne-am cazat au fost foarte bune, mancarea foarte gustoasa; gazdele ne-au tratat cu mare atentie. Ghizii au fost prietenosi, inteligenti, informati si naturali. Excursiile au fost bine planificate si placute. Va multumesc, ”

- Marian P., Bucuresti

Va multumim pentru modul in care ne-ati organizat conferinta. Salile de conferinte, cazarea, masa, totul a fost la superlativ. Va vom contacta si pentru viitoarele evenimente.

- Raluca S., Bucuresti

vezi mai multe -