Hotel Palace 5* – Barcelona

Hotelul Palace a fost complet renovat si deschis in anul 2009. Lucrarile efectuate au pastrat spiritul clasic care intotdeauna a caracterizat aceasta proprietate de lux, cunoscuta ca un simbol al traditiei orasului Barcelona. Situat in centrul orasului, aproape de Las Ramblas si de zona comerciala cu cele mai prestigioase magazine, hotelul este inconjurat de bulevarde, buticuri si principalele atractii. Sunt oferite clientilor facilitati, pecum: restaurant, bar, receptie, room service, sali de conferinte, centru de afaceri, sala de fitness, centru spa, acces internet, parcare. Cele 125 de camere sunt clasic decorate fiind dotate cu aer conditionat, tv, minibar, uscator de par, telefon.

Pentru mai multe detalii si pentru o oferta personalizata, accesati butonul "CERE OFERTA".

Motor cautare:

Our professional online travel agents tailor exceptional luxury vacations to help you explore your world, your way.

Galerie Foto

Testimoniale

Mi-ati facut o vacanta pe care nu o voi uita prea curand. Locurile pe care le-am vizitat au fost deosebite, hotelurile in care ne-am cazat au fost foarte bune, mancarea foarte gustoasa; gazdele ne-au tratat cu mare atentie. Ghizii au fost prietenosi, inteligenti, informati si naturali. Excursiile au fost bine planificate si placute. Va multumesc, ”

- Marian P., Bucuresti

Va multumim pentru modul in care ne-ati organizat conferinta. Salile de conferinte, cazarea, masa, totul a fost la superlativ. Va vom contacta si pentru viitoarele evenimente.

- Raluca S., Bucuresti

vezi mai multe -