Hotel Ramada 4* – Brasov

Hotelul Ramada este amplasat la intrarea in orasul Brasov, aproape de zona comerciala a orasului. Hotelul ofera servicii impecabile de 4 stele, o atmosfera eleganta si bucatarie fina. Facilitatile oferite clientilor includ: restaurant, bar, receptie, room service, teren de tenis, sala de fitness, centru spa si wellness, sali de conferinte, centru de afaceri, acces internet, parcare. Camerele sunt dotate cu tv satelit, minibar, uscator de par, telefon, acces internet, birou, seif.

Agentia Btour va ofera cel mai bun pret posibil pentru rezervari individuale sau pachete de vacanta.

Pentru mai multe detalii si pentru o oferta personalizata accesati butonul "CERE OFERTA".

Motor cautare:

Our professional online travel agents tailor exceptional luxury vacations to help you explore your world, your way.

Galerie Foto

Testimoniale

Mi-ati facut o vacanta pe care nu o voi uita prea curand. Locurile pe care le-am vizitat au fost deosebite, hotelurile in care ne-am cazat au fost foarte bune, mancarea foarte gustoasa; gazdele ne-au tratat cu mare atentie. Ghizii au fost prietenosi, inteligenti, informati si naturali. Excursiile au fost bine planificate si placute. Va multumesc, ”

- Marian P., Bucuresti

Va multumim pentru modul in care ne-ati organizat conferinta. Salile de conferinte, cazarea, masa, totul a fost la superlativ. Va vom contacta si pentru viitoarele evenimente.

- Raluca S., Bucuresti

vezi mai multe -