Hotel Regent 5*+ – Berlin

Considerat de multi unul din cele mai bune hoteluri din lume, Regent Hotel este unul din cele mai bune hoteluri de 5 stele din Berlin, oferind servicii impecabile si facilitati de prima clasa. Hotelul este amplasat in Piata Gendarmenmarkt, la 200 de m de statia de metrou Franzosische Strasse. In apropiere se mai afla si German Guggenheim, Muzeul Pergamon, Poarta Brandenburg, Muzeul Checkpoint Charlie. Facilitatile hotelului includ: restaurant, bar, receptie, room service, sala de fitness, centru spa si wellness, terasa, acces internet, parcare, sali de conferinte, centru de afaceri. Camerele si suitele de lux ale hotelului sunt dotate cu aer conditionat, tv satelit, minibar, seif, birou, radio, telefon, acces internet, uscator de par.

Agentia Btour va ofera cel mai bun pret posibil pentru rezervari individuale sau pachete de vacanta.

Pentru mai multe detalii si pentru o oferta personalizata accesati butonul "CERE OFERTA".

Motor cautare:

Our professional online travel agents tailor exceptional luxury vacations to help you explore your world, your way.

Galerie Foto

Testimoniale

Mi-ati facut o vacanta pe care nu o voi uita prea curand. Locurile pe care le-am vizitat au fost deosebite, hotelurile in care ne-am cazat au fost foarte bune, mancarea foarte gustoasa; gazdele ne-au tratat cu mare atentie. Ghizii au fost prietenosi, inteligenti, informati si naturali. Excursiile au fost bine planificate si placute. Va multumesc, ”

- Marian P., Bucuresti

Va multumim pentru modul in care ne-ati organizat conferinta. Salile de conferinte, cazarea, masa, totul a fost la superlativ. Va vom contacta si pentru viitoarele evenimente.

- Raluca S., Bucuresti

vezi mai multe -