Hotel Rozmarin 4* – Predeal

Construit inca din anii 1933-1936, Hotelul Rozmarin acum complet renovat si cu o arhitectura aparte va pune la dispozitie 64 de camere si 6 apartamente caracterizate de caldura si confortul unui spatiu in care veti dori sa reveniti. O echipa profesionista va va sta tot timpul la dispozitie, astfel incat Dumneavoastra sa primiti servicii complete la inalte standarde pe perioda intregului sejur. Sunt oferite oaspetilor urmatoarele facilitati: restaurant, bar, receptie, room service, sala de fitness, sauna, masaj, terasa, gradina, loc de joaca pentru copii, acces internet, parcare, sali de conferinte, centru de afaceri. Camerele sunt dotate cu aer conditionat, minibar, birou, telefon, tv, uscator de par.

Agentia Btour va ofera cel mai bun pret posibil pentru rezervari individuale sau pachete de vacanta.

Pentru mai multe detalii si pentru o oferta personalizata accesati butonul "CERE OFERTA".

Motor cautare:

Our professional online travel agents tailor exceptional luxury vacations to help you explore your world, your way.

Galerie Foto

Testimoniale

Mi-ati facut o vacanta pe care nu o voi uita prea curand. Locurile pe care le-am vizitat au fost deosebite, hotelurile in care ne-am cazat au fost foarte bune, mancarea foarte gustoasa; gazdele ne-au tratat cu mare atentie. Ghizii au fost prietenosi, inteligenti, informati si naturali. Excursiile au fost bine planificate si placute. Va multumesc, ”

- Marian P., Bucuresti

Va multumim pentru modul in care ne-ati organizat conferinta. Salile de conferinte, cazarea, masa, totul a fost la superlativ. Va vom contacta si pentru viitoarele evenimente.

- Raluca S., Bucuresti

vezi mai multe -