Hotel Sofia 4* – Sucevita

Hotelul Sofia este amplasat in localitatea Sucevita, din judetul Suceava, la cateva sute de metri de celebra manastire din localitate. Inconjurat de padure hotelul ofera o ambianta deosebita si o sedere confortabila, pentru momente de relaxare. Printre multe altele se pot organiza tururi de manastiri cu ghid si, optional, cu masina hotelului. Facilitatile oferite includ: piscina, terasa, restaurant, sala de fitness, bar, sala de conferinte, acces internet, parcare, room service. Camerele sunt dotate cu telefon, tv, minibar.

Pentru mai multe detalii si pentru o oferta personalizata, accesati butonul "CERE OFERTA".

Motor cautare:

Our professional online travel agents tailor exceptional luxury vacations to help you explore your world, your way.

Galerie Foto

Testimoniale

Mi-ati facut o vacanta pe care nu o voi uita prea curand. Locurile pe care le-am vizitat au fost deosebite, hotelurile in care ne-am cazat au fost foarte bune, mancarea foarte gustoasa; gazdele ne-au tratat cu mare atentie. Ghizii au fost prietenosi, inteligenti, informati si naturali. Excursiile au fost bine planificate si placute. Va multumesc, ”

- Marian P., Bucuresti

Va multumim pentru modul in care ne-ati organizat conferinta. Salile de conferinte, cazarea, masa, totul a fost la superlativ. Va vom contacta si pentru viitoarele evenimente.

- Raluca S., Bucuresti

vezi mai multe -