Hotel Taschenbergpalais Kempinski 5* – Dresda

Construit in secolul al 18-lea de catre regele saxon, August, si complet restaurat in 1995, Hotel Kempinski Taschenbergpalais este o combinatie deosebita de glorie istorica, eleganta contemporana si design modern. Acesta este amplasat aproape de centrul orasului german Dresda, langa Castelul Dresda si la de 5 minute de mers pe jos Biserica Frauenkirche. Hotelul pune la dispozitia clientilor restaurant, bar, receptie, room service, piscina, centru de spa si wellness, sala de fitness, sali de conferinte, acces internet, parcare. Cele 182 de camere si cele 32 de suite sunt dotate cu aer conditionat, tv, minibar, birou, seif, telefon, acces internet.

Pentru mai multe detalii si pentru o oferta personalizata accesati butonul "CERE OFERTA".

Motor cautare:

Our professional online travel agents tailor exceptional luxury vacations to help you explore your world, your way.

Galerie Foto

Testimoniale

Mi-ati facut o vacanta pe care nu o voi uita prea curand. Locurile pe care le-am vizitat au fost deosebite, hotelurile in care ne-am cazat au fost foarte bune, mancarea foarte gustoasa; gazdele ne-au tratat cu mare atentie. Ghizii au fost prietenosi, inteligenti, informati si naturali. Excursiile au fost bine planificate si placute. Va multumesc, ”

- Marian P., Bucuresti

Va multumim pentru modul in care ne-ati organizat conferinta. Salile de conferinte, cazarea, masa, totul a fost la superlativ. Va vom contacta si pentru viitoarele evenimente.

- Raluca S., Bucuresti

vezi mai multe -