Hotel Telegraaf 5* – Tallinn

Hotelul Telegraaf este amenajat intr-o cladire veche din secolul XIX si este situat in partea veche a orasului Tallinn, capitala Estoniei. Tallinn este un oras inscris pe lista Patrimoniului Mondial UNESCO si ofera o atmosfera medievala si o arhitectura deosebita. In partea veche a orasului merita sa vizitezi Toompea, cladirea parlamentului estonian, Turnul Pikk Hermann si Cladirea Primariei din Tallinn. Pe langa atmosfera speciala, hotelul pune la dispozitia clientilor restaurant, bar, centru spa si wellness, terasa, piscina, acces internet, parcare, receptie, room service. Cele 86 de camere ale hotelului sunt dotate cu aer conditionat, minibar, telefon, tv satelit, seif, uscator de par.

Pentru mai multe detalii si pentru o oferta personalizata accesati butonul "CERE OFERTA".

Motor cautare:

Our professional online travel agents tailor exceptional luxury vacations to help you explore your world, your way.

Galerie Foto

Testimoniale

Mi-ati facut o vacanta pe care nu o voi uita prea curand. Locurile pe care le-am vizitat au fost deosebite, hotelurile in care ne-am cazat au fost foarte bune, mancarea foarte gustoasa; gazdele ne-au tratat cu mare atentie. Ghizii au fost prietenosi, inteligenti, informati si naturali. Excursiile au fost bine planificate si placute. Va multumesc, ”

- Marian P., Bucuresti

Va multumim pentru modul in care ne-ati organizat conferinta. Salile de conferinte, cazarea, masa, totul a fost la superlativ. Va vom contacta si pentru viitoarele evenimente.

- Raluca S., Bucuresti

vezi mai multe -