IC Hotels Residence 5* – Kundu

Complexul de vile IC Residences este situat la 25 km de centrul orasului Antalya, si la 15 km de aeroport, pe malul Marii Mediterane. Deschis in anul 2007, complexul are in componenta 44 de vile inconjurate de gradini, avand un farmec special imbinand elemente de arhitectura balineza. Vilele sunt dotate cu minibar, LCD tv, telefon international, seif, aer conditionat, uscator de par. Complexul mai pune la dispozitia clientilor restaurante, baruri, centru Spa&Wellness, acces internet.

Pentru mai multe detalii si pentru o oferta personalizata accesati butonul "CERE OFERTA".

Motor cautare:

Our professional online travel agents tailor exceptional luxury vacations to help you explore your world, your way.

Galerie Foto

Testimoniale

Mi-ati facut o vacanta pe care nu o voi uita prea curand. Locurile pe care le-am vizitat au fost deosebite, hotelurile in care ne-am cazat au fost foarte bune, mancarea foarte gustoasa; gazdele ne-au tratat cu mare atentie. Ghizii au fost prietenosi, inteligenti, informati si naturali. Excursiile au fost bine planificate si placute. Va multumesc, ”

- Marian P., Bucuresti

Va multumim pentru modul in care ne-ati organizat conferinta. Salile de conferinte, cazarea, masa, totul a fost la superlativ. Va vom contacta si pentru viitoarele evenimente.

- Raluca S., Bucuresti

vezi mai multe -