Jumeirah Grand Hotel Via Veneto 5* – Roma

Hotelul este amplasat pe celebra Via Veneto din Roma, aproape de celebrele atractii turistice ale capitalei italiene. Hotelul de lux apartinand cunoscutului grup Jumeirah, gazduieste o valoroasa colectie de arta cu lucrari semnate de Picasso si Miro. Facilitatile puse la dispozitia oaspetilor includ: restaurant, bar, receptie, room service, sali de conferinte, centru de afaceri, sala de fitness, centru de spa si wellness, acces internet.  Cele 116 camere sunt dotate cu aer conditionat, tv saltelit, minibar, seif, birou, telefon, uscator de par.

Pentru mai multe detalii si pentru o oferta personalizata, accesati butonul "CERE OFERTA".

Motor cautare:

Our professional online travel agents tailor exceptional luxury vacations to help you explore your world, your way.

Galerie Foto

Testimoniale

Mi-ati facut o vacanta pe care nu o voi uita prea curand. Locurile pe care le-am vizitat au fost deosebite, hotelurile in care ne-am cazat au fost foarte bune, mancarea foarte gustoasa; gazdele ne-au tratat cu mare atentie. Ghizii au fost prietenosi, inteligenti, informati si naturali. Excursiile au fost bine planificate si placute. Va multumesc, ”

- Marian P., Bucuresti

Va multumim pentru modul in care ne-ati organizat conferinta. Salile de conferinte, cazarea, masa, totul a fost la superlativ. Va vom contacta si pentru viitoarele evenimente.

- Raluca S., Bucuresti

vezi mai multe -