Kempinski Nile Hotel Garden City Cairo 5* – Cairo

Hotelul Kempinski Nile este amplasat in zona istorica a Garden City din Cairo. Nu foarte departe de hotel se afla Muzeul Egiptean si Cairo Opera. Aeroportul International Cairo este la 25 km, iar Piramidele din Giza si Cetatea Cairo sunt la 20 de minute de mers cu masina. Hotelul pune la dispozitia clientilor restaurant, bar, receptie, room service, piscina, terasa, centru spa si wellness, sala de fitness, acces internet, parcare, sali de conferinte, centru de afaceri. Camerele sunt dotate cu aer conditionat, minibar, seif, tv, birou, acces internet, uscator de par, telefon.

Pentru mai multe detalii si pentru o oferta personalizata accesati butonul "CERE OFERTA".

Motor cautare:

Our professional online travel agents tailor exceptional luxury vacations to help you explore your world, your way.

Galerie Foto

Testimoniale

Mi-ati facut o vacanta pe care nu o voi uita prea curand. Locurile pe care le-am vizitat au fost deosebite, hotelurile in care ne-am cazat au fost foarte bune, mancarea foarte gustoasa; gazdele ne-au tratat cu mare atentie. Ghizii au fost prietenosi, inteligenti, informati si naturali. Excursiile au fost bine planificate si placute. Va multumesc, ”

- Marian P., Bucuresti

Va multumim pentru modul in care ne-ati organizat conferinta. Salile de conferinte, cazarea, masa, totul a fost la superlativ. Va vom contacta si pentru viitoarele evenimente.

- Raluca S., Bucuresti

vezi mai multe -