Lighthouse Golf & Spa Resort 5* – Kavarna

Lighthouse Golf & Spa Resort face parte dintr-un complex de golf proiectat de celebrul jucător Ian Woosnam si European Golf Design si care include  18 gauri de golf si 5 lacuri.
Hotelul ofera vedere la mare si la unul dintre cele mai frumoase peisaje din regiune, fiind situat aproape de club, de academia de golf si de drumul care duce spre plajele cu nisip.Toate camerele dispun de aer conditionat, TV plat, TV satelit, Internet wireless, grup sanitar propriu cu cada si cabina de dus, uscator de par, halate de baie, minibar, mobila stil.

                   

                   

Agentia Btour va ofera cel mai bun pret posibil pentru rezervari individuale sau pachete de vacanta.

Pentru mai multe detalii si pentru o oferta personalizata accesati butonul "CERE OFERTA".

 

Motor cautare:

Our professional online travel agents tailor exceptional luxury vacations to help you explore your world, your way.

Galerie Foto

Testimoniale

Mi-ati facut o vacanta pe care nu o voi uita prea curand. Locurile pe care le-am vizitat au fost deosebite, hotelurile in care ne-am cazat au fost foarte bune, mancarea foarte gustoasa; gazdele ne-au tratat cu mare atentie. Ghizii au fost prietenosi, inteligenti, informati si naturali. Excursiile au fost bine planificate si placute. Va multumesc, ”

- Marian P., Bucuresti

Va multumim pentru modul in care ne-ati organizat conferinta. Salile de conferinte, cazarea, masa, totul a fost la superlativ. Va vom contacta si pentru viitoarele evenimente.

- Raluca S., Bucuresti

vezi mai multe -