Long Beach Resort 5* – Belle Mare

Resortul Long Beach este amplasat pe plaja din Belle Mare, din estul insulei Mauritius. Nu foarte departe de resort se afla Water Leisure Park, Belle Mare Plage Golf Club - The Links si Belle Mare Beach. Aeroportul International se afla la 30 km de complex. Arhitectura moderna, tavanele inalte, culorile pastelate, gradinile de lux, formele naturale si arhitectura traditionala din Mauritius se imbina perfect in decorul natural deosebit al acestei parti de rai de pe Coasta de Est a insulei Mauritius. Camerele hotelului au vederi deosebite peste apele cristaline ale lagunei, recifului de corali si a Oceanului Indian. Facilitatile complexului inlcud: restaurant, bar, receptie, room service, piscina, loc de joaca pentru copii, centru spa si wellness, sala de fitness, teren de tenis, teren de golf (la 2 km), scufundari, acces internet, parcare, sali de conferinte, centru de afaceri. Camerele sunt dotate cu aer conditionat, tv satelit, seif, minibar, DVD player, acces internet, uscator de par.

Pentru mai multe detalii si pentru o oferta personalizata accesati butonul "CERE OFERTA".

Motor cautare:

Our professional online travel agents tailor exceptional luxury vacations to help you explore your world, your way.

Galerie Foto

Testimoniale

Mi-ati facut o vacanta pe care nu o voi uita prea curand. Locurile pe care le-am vizitat au fost deosebite, hotelurile in care ne-am cazat au fost foarte bune, mancarea foarte gustoasa; gazdele ne-au tratat cu mare atentie. Ghizii au fost prietenosi, inteligenti, informati si naturali. Excursiile au fost bine planificate si placute. Va multumesc, ”

- Marian P., Bucuresti

Va multumim pentru modul in care ne-ati organizat conferinta. Salile de conferinte, cazarea, masa, totul a fost la superlativ. Va vom contacta si pentru viitoarele evenimente.

- Raluca S., Bucuresti

vezi mai multe -