Lotus Therme Hotel & Spa 5* – Heviz

Hotelul Lotus Therme este amplasat in statiunea Heviz din vestul Ungariei. Este unul din cele mai renumite hoteluri de spa din Ungaria oferind o experienta de neuitat. Hotelul pune la dispozitia clientilor 222 de camere si 10 apartamente dotate cu aer conditionat, tv satelit, birou, minibar, uscator de par. Centrul de spa include piscina, sauna, diferite tipuri de tratamente si masaje si sala de fitness. Dotarile hotelului: restaurante, baruri, sali de conferinte, teren de tenis, piscina, acces internet, parcare, room service, magazine.

Pentru mai multe detalii si pentru o oferta personalizata accesati butonul "CERE OFERTA".

Motor cautare:

Our professional online travel agents tailor exceptional luxury vacations to help you explore your world, your way.

Galerie Foto

Testimoniale

Mi-ati facut o vacanta pe care nu o voi uita prea curand. Locurile pe care le-am vizitat au fost deosebite, hotelurile in care ne-am cazat au fost foarte bune, mancarea foarte gustoasa; gazdele ne-au tratat cu mare atentie. Ghizii au fost prietenosi, inteligenti, informati si naturali. Excursiile au fost bine planificate si placute. Va multumesc, ”

- Marian P., Bucuresti

Va multumim pentru modul in care ne-ati organizat conferinta. Salile de conferinte, cazarea, masa, totul a fost la superlativ. Va vom contacta si pentru viitoarele evenimente.

- Raluca S., Bucuresti

vezi mai multe -