Marele Premiu de Formula 1 de la Monaco 2019

Vino in Monaco pentru a vedea pilotii si masinile puternice din Formula 1. Evenimentul are loc in perioada 23 - 26 mai 2019. Circuitul din Principatul Monaco este unul din cele mai prestigioase ale intregului campionat, fiind in acelasi timp si unul din cele mai periculoase din cauza pistei foarte inguste. Prima cursa automobilistica pe acest circuit stradal a fost inregistrata in anul 1929, iar prima cursa de Formula 1 s-a desfasurat in anul 1950. Contacteaza expertii nostri pentru a-ti putea configura intregul pachet al evenimentului, de la biletele de avion, la cazare, transferuri si biletele de intrare.   Agentia Btour va ofera cel mai bun pret posibil pentru rezervari individuale sau pachete de vacanta.   Pentru mai multe detalii si pentru o oferta personalizata accesati butonul "CERE OFERTA".

Motor cautare:

Our professional online travel agents tailor exceptional luxury vacations to help you explore your world, your way.

Galerie Foto

Testimoniale

Mi-ati facut o vacanta pe care nu o voi uita prea curand. Locurile pe care le-am vizitat au fost deosebite, hotelurile in care ne-am cazat au fost foarte bune, mancarea foarte gustoasa; gazdele ne-au tratat cu mare atentie. Ghizii au fost prietenosi, inteligenti, informati si naturali. Excursiile au fost bine planificate si placute. Va multumesc, ”

- Marian P., Bucuresti

Va multumim pentru modul in care ne-ati organizat conferinta. Salile de conferinte, cazarea, masa, totul a fost la superlativ. Va vom contacta si pentru viitoarele evenimente.

- Raluca S., Bucuresti

vezi mai multe -