Occidental Royal Hideaway Playacar 5* – Playa del Carmen

Hotelul Royal Hideaway Playacar este situat pe malul marii, la aproximativ 10 minute de mers cu masina de Aeroportul din Playa del Carmen. Sunt puse la dispozitia clientilor restaurant, bar, receptie, room service, piscina, terasa, teren de tenis, teren de golf, sala de fitness, centru de spa si wellness, acces internet, parcare, centru de afaceri, sali de conferinte. Camerele hotelului sunt dotate cu aer conditionat, minibar, telefon, birou, tv satelit, seif, uscator de par.

Motor cautare:

Our professional online travel agents tailor exceptional luxury vacations to help you explore your world, your way.

Galerie Foto

Testimoniale

Mi-ati facut o vacanta pe care nu o voi uita prea curand. Locurile pe care le-am vizitat au fost deosebite, hotelurile in care ne-am cazat au fost foarte bune, mancarea foarte gustoasa; gazdele ne-au tratat cu mare atentie. Ghizii au fost prietenosi, inteligenti, informati si naturali. Excursiile au fost bine planificate si placute. Va multumesc, ”

- Marian P., Bucuresti

Va multumim pentru modul in care ne-ati organizat conferinta. Salile de conferinte, cazarea, masa, totul a fost la superlativ. Va vom contacta si pentru viitoarele evenimente.

- Raluca S., Bucuresti

vezi mai multe -