One&Only Ocean Club 6* – Paradise Island

Renumitul resort One&Only Ocean Club se afla amplasat in partea de nord din Paradise Island de pe insula Bahamas si ofera gradini inspirate de cele de la Palatul Versailles. In apropierea aceastei proprietati de lux se afla Atlantis Aquarium, Aquaventure si Fort Fincastle. Facilitatile oferite clientilor includ: restaurante, baruri, piscine, receptie, room service, teren de tenis, sala de fitness, centru de spa si wellness, club pentru copii, acces internet, parcare, gradina. Cele 105 camere ale complexului au un desgin deosebit si sunt dotate cu aer conditionat, tv, minibar, uscator de par, birou, radio, telefon, acces internet.

Pentru mai multe detalii si pentru o oferta personalizata accesati butonul "CERE OFERTA".

Motor cautare:

Our professional online travel agents tailor exceptional luxury vacations to help you explore your world, your way.

Galerie Foto

Testimoniale

Mi-ati facut o vacanta pe care nu o voi uita prea curand. Locurile pe care le-am vizitat au fost deosebite, hotelurile in care ne-am cazat au fost foarte bune, mancarea foarte gustoasa; gazdele ne-au tratat cu mare atentie. Ghizii au fost prietenosi, inteligenti, informati si naturali. Excursiile au fost bine planificate si placute. Va multumesc, ”

- Marian P., Bucuresti

Va multumim pentru modul in care ne-ati organizat conferinta. Salile de conferinte, cazarea, masa, totul a fost la superlativ. Va vom contacta si pentru viitoarele evenimente.

- Raluca S., Bucuresti

vezi mai multe -