Paradisus Palma Real Golf & Spa Resort 5*+ – Punta Cana

Complexul Paradisus Palma Real este situat pe plaja din Punta Cana, la 25 de minute de Aeroportul International din Punta Cana, avand acces usor catre Palma Real Shopping Village, Cocotal Golf and Country Club, Dolphin Island si Manati Park Bavaro. Hotelul pune la dispozitia clientilor restaurante, baruri, piscine, teren de golf, terenuri de tenis, acces internet, sala de fitness, sala de conferinte, facilitati pentru copii. Cele 554 de camere ofera turistilor dotari moderne: aer conditionat, minibar, seif, tv satelit, terasa, acces internet.

                   

                   

Agentia Btour va ofera cel mai bun pret posibil pentru rezervari individuale sau pachete de vacanta.

Pentru mai multe detalii si pentru o oferta personalizata accesati butonul "CERE OFERTA".

Motor cautare:

Our professional online travel agents tailor exceptional luxury vacations to help you explore your world, your way.

Galerie Foto

Testimoniale

Mi-ati facut o vacanta pe care nu o voi uita prea curand. Locurile pe care le-am vizitat au fost deosebite, hotelurile in care ne-am cazat au fost foarte bune, mancarea foarte gustoasa; gazdele ne-au tratat cu mare atentie. Ghizii au fost prietenosi, inteligenti, informati si naturali. Excursiile au fost bine planificate si placute. Va multumesc, ”

- Marian P., Bucuresti

Va multumim pentru modul in care ne-ati organizat conferinta. Salile de conferinte, cazarea, masa, totul a fost la superlativ. Va vom contacta si pentru viitoarele evenimente.

- Raluca S., Bucuresti

vezi mai multe -