Piata de Craciun de la Viena 2014

Incepand cu mijlocul lunii noiembrie si pana la sfarsitul Craciunului, cele mai frumoase locuri din Viena se transforma in fermecatoare piete de Craciun. Mirosul prajiturilor specifice de Craciun si punch-ul fierbinte raspandesc atmosfera tipica de dinainte de Craciun. In aceasta perioada, Piata Primariei Rathausplatz se transforma intr-un taram stralucitor de poveste. Cele aproximativ 150 de standuri de vanzare ofera cadouri de Craciun, decoratiuni pentru bradul de Craciun, dulciuri si bauturi calde. Iar pomii din parcul ce inconjoara Primaria sunt impodobiti de sarbatoare si stralucesc intr-o mare de lumina. Contacteaza agentii nostri pentru o vacanta de neuitat in frumoasa Viena.

Pentru mai multe detalii si pentru o oferta personalizata accesati butonul "CERE OFERTA".

Motor cautare:

Our professional online travel agents tailor exceptional luxury vacations to help you explore your world, your way.

Galerie Foto

Testimoniale

Mi-ati facut o vacanta pe care nu o voi uita prea curand. Locurile pe care le-am vizitat au fost deosebite, hotelurile in care ne-am cazat au fost foarte bune, mancarea foarte gustoasa; gazdele ne-au tratat cu mare atentie. Ghizii au fost prietenosi, inteligenti, informati si naturali. Excursiile au fost bine planificate si placute. Va multumesc, ”

- Marian P., Bucuresti

Va multumim pentru modul in care ne-ati organizat conferinta. Salile de conferinte, cazarea, masa, totul a fost la superlativ. Va vom contacta si pentru viitoarele evenimente.

- Raluca S., Bucuresti

vezi mai multe -