Popas Turistic Bucovina 4* – Sucevita

Complexul turistic Bucovina este situat in localitatea Sucevita, din judetul Suceava. Popasul este alcatuit din 4 vile, 3 dintre ele avand 1 apartament, 8 camere duble si 2 camere single. In cea de-a patra vila sunt 4 apartamente si 6 camere duble. Sunt puse la dispozitia oaspetilor restaurant, bar, receptie, terasa, centru spa si wellness, loc de joaca pentru copii, piscina interioara, sali de conferinte, parcare, acces internet. Camerele sunt dotate cu tv, telefon, minibar, acces internet, uscator de par.

Pentru mai multe detalii si pentru o oferta personalizata, accesati butonul "CERE OFERTA".

Motor cautare:

Our professional online travel agents tailor exceptional luxury vacations to help you explore your world, your way.

Galerie Foto

Testimoniale

Mi-ati facut o vacanta pe care nu o voi uita prea curand. Locurile pe care le-am vizitat au fost deosebite, hotelurile in care ne-am cazat au fost foarte bune, mancarea foarte gustoasa; gazdele ne-au tratat cu mare atentie. Ghizii au fost prietenosi, inteligenti, informati si naturali. Excursiile au fost bine planificate si placute. Va multumesc, ”

- Marian P., Bucuresti

Va multumim pentru modul in care ne-ati organizat conferinta. Salile de conferinte, cazarea, masa, totul a fost la superlativ. Va vom contacta si pentru viitoarele evenimente.

- Raluca S., Bucuresti

vezi mai multe -