PortAventura – Salou

PortAventura este un parc thematic si un complex situat la sud de Barcelona, in Salou, pe Costa Dorada. Atrage in jurul a 4 milioane de vizitatori pe an, facandu-l cel mai vizitat parc din Spania. De asemenea, PortAventura este al 6-lea cel mai vizitat parc din Europa. Complexul este cel mai mare din sudul Europei, incluzand si Costa Caribe Aquatic Park si 4 hoteluri. Accesul catre acest parc este foarte usor, datorita celor 2 aeroporturi situate la mai putin de 30 de min si statiei de tren care face legatura cu Barcelona si Salou.

Agentia Btour va ofera cel mai bun pret posibil pentru rezervari individuale sau pachete de vacanta.

Pentru mai multe detalii si pentru o oferta personalizata accesati butonul "CERE OFERTA".

Motor cautare:

Our professional online travel agents tailor exceptional luxury vacations to help you explore your world, your way.

Galerie Foto

Testimoniale

Mi-ati facut o vacanta pe care nu o voi uita prea curand. Locurile pe care le-am vizitat au fost deosebite, hotelurile in care ne-am cazat au fost foarte bune, mancarea foarte gustoasa; gazdele ne-au tratat cu mare atentie. Ghizii au fost prietenosi, inteligenti, informati si naturali. Excursiile au fost bine planificate si placute. Va multumesc, ”

- Marian P., Bucuresti

Va multumim pentru modul in care ne-ati organizat conferinta. Salile de conferinte, cazarea, masa, totul a fost la superlativ. Va vom contacta si pentru viitoarele evenimente.

- Raluca S., Bucuresti

vezi mai multe -