Portugalia

Supranumita Pamantul Eternei Primaveri, zona Algarve este o destinatie preferata de turisti pentru plajele curate, apele nepoluate si clima placuta in orice anotimp.
Iubitorii plimbarilor in natura, se vor simti fascinati in rezervatia Laguna Ria Formosa sau pot parcurge cele peste 30 de trasee din muntii Serra de Monchique.
Terenurile de golf din zona, sunt o atractie deosebita tot timpul anunului, iar datorita climei blande din timpul iernii, sezonul este ideal pentru jucatorii de golf.

algarve2     algarve4


Cascade Wellness & Lifestyle Resort 5* - Algarve

Unul din cele mai luxoase hoteluri din Algarve, Cascade Wellness & Lifestyle Resort este amplasat in orasul Lagos din Portugalia, pe malul Oceanului Atlantic. Starea de bine si sanatatea sunt in centrul filozofiei acestui hotel, iar Centrul Tanai Spa este o dovada in acest sens. Poti alege din multele tratamente de detoxifiere, din masajele cu pietre calde si din tratamentele cu impachetari corporale, intr-o atmosfera linistita, creata special. Alte facilitati puse la dispozitia clientilor includ: restaurante, baruri, receptie, room service, piscina, terasa, gradina, teren de tenis, centru spa si wellness, sala de fitness, loc de joaca pentru copii, acces internet, parcare. Cele 144 de camere sunt dotate cu aer conditionat, tv, minibar, telefon, birou, seif, uscator de par.

                   


Quinta da Marinha Resort 5* – Cascais

Resortul Quinta da Marinha este situat in Parcul National Sintra-Cascais, la 25 km de Lisabona, cu vedere la Oceanul Atlantic. Este locul ideal pentru incheierea unei afaceri, pentru a juca golf si a trai momente deosebite, descoperind in acelasi timp luxul si comfortul in mijlocul naturii. Aici poti gasi toate facilitatile unui hotel premium de 5 stele, de la piscina, restaurante si un teren de golf. Terenul de golf Quinta da Marinha, desenat de Robert Trent Jones are 18 gauri si este unul din terenurile cele mai vizitate din lume.

                   


Agentia Btour va ofera cel mai bun pret posibil pentru rezervari individuale sau pachete de vacanta.

Pentru mai multe detalii si pentru o oferta personalizata accesati butonul "CERE OFERTA".

Motor cautare:

Our professional online travel agents tailor exceptional luxury vacations to help you explore your world, your way.

Galerie Foto

Testimoniale

Mi-ati facut o vacanta pe care nu o voi uita prea curand. Locurile pe care le-am vizitat au fost deosebite, hotelurile in care ne-am cazat au fost foarte bune, mancarea foarte gustoasa; gazdele ne-au tratat cu mare atentie. Ghizii au fost prietenosi, inteligenti, informati si naturali. Excursiile au fost bine planificate si placute. Va multumesc, ”

- Marian P., Bucuresti

Va multumim pentru modul in care ne-ati organizat conferinta. Salile de conferinte, cazarea, masa, totul a fost la superlativ. Va vom contacta si pentru viitoarele evenimente.

- Raluca S., Bucuresti

vezi mai multe -