Puflene Resort 4* – Murighiol

Resortul Puflene este situat la iesirea din localitatea Murighiol, din judetul Tulcea, pe malul lacului Murighiol din Delta Dunarii. Este un nou concept turistic destinat celor care doresc o evadare din cotidian si apreciaza imbinarea dintre frumusetea naturii, confort la cele mai inalte standarde si servicii de inalta tinuta profesionala. Resortul pune la dispozitia clientilor restaurant, bar, terasa, parcare, piscina, sauna, sala de fitness, loc de joaca pentru copii, teren de fotbal, teren de tenis, 5 sali de conferinte, room service. Camerele complexului sunt dotate cu tv, telefon, aer conditionat, minibar, seif, uscator de par, acces internet, balcon.

Pentru mai multe detalii si pentru o oferta personalizata, accesati butonul "CERE OFERTA".

Motor cautare:

Our professional online travel agents tailor exceptional luxury vacations to help you explore your world, your way.

Galerie Foto

Testimoniale

Mi-ati facut o vacanta pe care nu o voi uita prea curand. Locurile pe care le-am vizitat au fost deosebite, hotelurile in care ne-am cazat au fost foarte bune, mancarea foarte gustoasa; gazdele ne-au tratat cu mare atentie. Ghizii au fost prietenosi, inteligenti, informati si naturali. Excursiile au fost bine planificate si placute. Va multumesc, ”

- Marian P., Bucuresti

Va multumim pentru modul in care ne-ati organizat conferinta. Salile de conferinte, cazarea, masa, totul a fost la superlativ. Va vom contacta si pentru viitoarele evenimente.

- Raluca S., Bucuresti

vezi mai multe -