Qatar

Qatarul este o tara cu un patrimoniu cultural si istoric vast, cu hoteluri de lux, cu dune de nisip exotice, parcuri, restaurante si nenumarate posibilitati de shopping. Apeleaza la noi, pentru a-ti putea configura pachetul optim de vacanta!

Grand Hyatt 5* - Doha

Luxosul hotel Grand Hyatt este amplasat pe plaja din Doha, Qatar, la 2 min de mers cu masina de clubul de golf. Insula Pearl Qatar este la 3 min de mers cu masina. Hotelul ofera clientilor urmatoarele facilitati: restaurant, bar, receptie, room service, piscina, gradina, terasa, sala de fitness, centru spa si wellness, acces internet, parcare, sali de conferinte, centru de afaceri. Camerele sunt dotate cu aer conditionat, birou, minibar, seif, telefon, uscator de par, tv satelit, balcon.

The Ritz-Carlton 5* - Doha

Hotelul The Ritz-Carlton este situat in cartierul select West Bay din Doha, la 10 minute de mers cu masina de insula The Pearl si la 15 minute de Doha Gulf Club. Clientii se pot bucura de cele mai bune facilitati, printre acestea numarandu-se: restaurant, bar, receptie, room service, piscina, gradina, terasa, teren de tenis, sala de fitness, centru spa si wellnes, acces internet, parcare, sali de conferinte, centru de afaceri. Camerele sunt dotate cu aer conditionat, tv satelit, minibar, seif, telefon, uscator de par, birou.

Agentia Btour va ofera cel mai bun pret posibil pentru rezervari individuale sau pachete de vacanta.

Pentru mai multe detalii si pentru o oferta personalizata accesati butonul "CERE OFERTA".

Motor cautare:

Our professional online travel agents tailor exceptional luxury vacations to help you explore your world, your way.

Galerie Foto

Testimoniale

Mi-ati facut o vacanta pe care nu o voi uita prea curand. Locurile pe care le-am vizitat au fost deosebite, hotelurile in care ne-am cazat au fost foarte bune, mancarea foarte gustoasa; gazdele ne-au tratat cu mare atentie. Ghizii au fost prietenosi, inteligenti, informati si naturali. Excursiile au fost bine planificate si placute. Va multumesc, ”

- Marian P., Bucuresti

Va multumim pentru modul in care ne-ati organizat conferinta. Salile de conferinte, cazarea, masa, totul a fost la superlativ. Va vom contacta si pentru viitoarele evenimente.

- Raluca S., Bucuresti

vezi mai multe -