Quinta da Marinha Resort 5* – Cascais – Portugalia

Resortul Quinta da Marinha este situat in Parcul National Sintra-Cascais, la 25 km de Lisabona, cu vedere la Oceanul Atlantic. Este locul ideal pentru incheierea unei afaceri, pentru a juca golf si a trai momente deosebite, descoperind in acelasi timp luxul si comfortul in mijlocul naturii. Aici poti gasi toate facilitatile unui hotel premium de 5 stele, de la piscina, restaurante si un teren de golf. Terenul de golf Quinta da Marinha, desenat de Robert Trent Jones are 18 gauri si este unul din terenurile cele mai vizitate din lume.

                   

                   

Agentia Btour va ofera cel mai bun pret posibil pentru rezervari individuale sau pachete de vacanta.

Pentru mai multe detalii si pentru o oferta personalizata accesati butonul "CERE OFERTA".

Motor cautare:

Our professional online travel agents tailor exceptional luxury vacations to help you explore your world, your way.

Galerie Foto

Testimoniale

Mi-ati facut o vacanta pe care nu o voi uita prea curand. Locurile pe care le-am vizitat au fost deosebite, hotelurile in care ne-am cazat au fost foarte bune, mancarea foarte gustoasa; gazdele ne-au tratat cu mare atentie. Ghizii au fost prietenosi, inteligenti, informati si naturali. Excursiile au fost bine planificate si placute. Va multumesc, ”

- Marian P., Bucuresti

Va multumim pentru modul in care ne-ati organizat conferinta. Salile de conferinte, cazarea, masa, totul a fost la superlativ. Va vom contacta si pentru viitoarele evenimente.

- Raluca S., Bucuresti

vezi mai multe -