Revelion 2015 la Popas Bucovina 4* – Sucevita

Petrece alaturi de noi un revelion traditional intr-un loc de poveste. Complexul turistic Bucovina este situat in localitatea Sucevita, din judetul Suceava. Popasul este alcatuit din 4 vile, 3 dintre ele avand 1 apartament, 8 camere duble si 2 camere single. In cea de-a patra vila sunt 4 apartamente si 6 camere duble. Sunt puse la dispozitia oaspetilor restaurant, bar, receptie, terasa, centru spa si wellness, loc de joaca pentru copii, piscina interioara, sali de conferinte, parcare, acces internet. Camerele sunt dotate cu tv, telefon, minibar, acces internet, uscator de par.

Oferta speciala "Revelion 2015 la Popas Bucovina", perioada (check in: 29.12.2014, check out: 03.01.2015) - 5 zile cu all inclusive:

Tarif:

  • 2600 RON / persoana

In pachet este inclusa cazarea, toate mesele (inclusiv masa festiva de Revelion), precum si accesul la SPA (piscina cu hidromasaj, jacuzzi, sauna uscata, infrasauna, sala fitness si salina).

Motor cautare:

Our professional online travel agents tailor exceptional luxury vacations to help you explore your world, your way.

Galerie Foto

Testimoniale

Mi-ati facut o vacanta pe care nu o voi uita prea curand. Locurile pe care le-am vizitat au fost deosebite, hotelurile in care ne-am cazat au fost foarte bune, mancarea foarte gustoasa; gazdele ne-au tratat cu mare atentie. Ghizii au fost prietenosi, inteligenti, informati si naturali. Excursiile au fost bine planificate si placute. Va multumesc, ”

- Marian P., Bucuresti

Va multumim pentru modul in care ne-ati organizat conferinta. Salile de conferinte, cazarea, masa, totul a fost la superlativ. Va vom contacta si pentru viitoarele evenimente.

- Raluca S., Bucuresti

vezi mai multe -