Shanti Maurice – A Nira Resort 5*+ – Mauritius

Complexul Shanti Maurice este situat pe plaja de pe Insula Mauritius. Resortul format din 61 suite si vile are acces direct la frumoasa plaja de nisip, fiind inconjurat de o plantatie de trestie de zahar, intinsa pe o suprafata de 15 ha.  Lasati-va rasfatati cu produse naturale in luxosul SPA Nira si cu deliciile culinare din restaurantele exclusiviste ale resortului. Facilitatile oferite clientilor includ: restaurante, baruri, room service, receptie, piscina, gradina, terasa, teren de tenis, sala de fitness, centru spa si wellness, acces internet, parcare, sali de conferinte. Suitele si vilele sunt dotate cu aer conditionat, minibar, seif, birou, telefon, uscator de par, DVD player, acces internet.

Pentru mai multe detalii si pentru o oferta personalizata, accesati butonul "CERE OFERTA".

Motor cautare:

Our professional online travel agents tailor exceptional luxury vacations to help you explore your world, your way.

Galerie Foto

Testimoniale

Mi-ati facut o vacanta pe care nu o voi uita prea curand. Locurile pe care le-am vizitat au fost deosebite, hotelurile in care ne-am cazat au fost foarte bune, mancarea foarte gustoasa; gazdele ne-au tratat cu mare atentie. Ghizii au fost prietenosi, inteligenti, informati si naturali. Excursiile au fost bine planificate si placute. Va multumesc, ”

- Marian P., Bucuresti

Va multumim pentru modul in care ne-ati organizat conferinta. Salile de conferinte, cazarea, masa, totul a fost la superlativ. Va vom contacta si pentru viitoarele evenimente.

- Raluca S., Bucuresti

vezi mai multe -