Sofitel Bali Nusa Dua Beach Resort 5* – Bali

Resortul este situat pe plaja Nusa Dua din Bali, aproape de Muzeul Pasifika. La circa 20 de minute de mers cu masina se afla plajele UIuwatu si Jimbaran. Aeroportul International se afla la 30 de minute de mers cu masina. In apropiere se afla si Bali Nusa Dua Theater si Bali Collection Shopping Centre. Resortul pune la dispozitia clientilor restuarant, bar, centru de spa si wellness, receptie, room service, sala de fitness, sali de conferinte, centru de afaceri, club pentru copii, piscina, terasa, acces internet, parcare. Camerele sunt dotate cu aer conditionat, tv satelit, minibar, seif, telefon, birou, radio, acces internet.

Pentru mai multe detalii si pentru o oferta personalizata accesati butonul "CERE OFERTA".

Motor cautare:

Our professional online travel agents tailor exceptional luxury vacations to help you explore your world, your way.

Galerie Foto

Testimoniale

Mi-ati facut o vacanta pe care nu o voi uita prea curand. Locurile pe care le-am vizitat au fost deosebite, hotelurile in care ne-am cazat au fost foarte bune, mancarea foarte gustoasa; gazdele ne-au tratat cu mare atentie. Ghizii au fost prietenosi, inteligenti, informati si naturali. Excursiile au fost bine planificate si placute. Va multumesc, ”

- Marian P., Bucuresti

Va multumim pentru modul in care ne-ati organizat conferinta. Salile de conferinte, cazarea, masa, totul a fost la superlativ. Va vom contacta si pentru viitoarele evenimente.

- Raluca S., Bucuresti

vezi mai multe -