St. Martins Therme & Lodge 4*+ – Frauenkirchen

Hotelul St. Martins Therme este situat la marginea orasului Frauenkirchen, din Austria, la 4 km de centru. In apropiere se afla Parcul National See - Seewinkel, Frauenkirchen Basilika, Podersdorf Beach si Schloss Halbturn. Complexul combina foarte reusit atmosfera deosebita a unei cabane cu cele mai noi facilitati de spa, de care dispune. Hotelul pune la dispozitia clientilor, facilitati deosebite: restaurant, bar, receptie, room service, centru spa, centru wellness, sala de fitness, piscina, gradina, terasa, acces internet, parcare, centru de afaceri, sali de conferinte. Camerele, in numar de 150, sunt dotate cu aer conditionat, minibar, telefon, radio, acces internet, birou, tv, uscator de par.

Agentia Btour va ofera cel mai bun pret posibil pentru rezervari individuale sau pachete de vacanta.

Pentru mai multe detalii si pentru o oferta personalizata accesati butonul "CERE OFERTA".

Motor cautare:

Our professional online travel agents tailor exceptional luxury vacations to help you explore your world, your way.

Galerie Foto

Testimoniale

Mi-ati facut o vacanta pe care nu o voi uita prea curand. Locurile pe care le-am vizitat au fost deosebite, hotelurile in care ne-am cazat au fost foarte bune, mancarea foarte gustoasa; gazdele ne-au tratat cu mare atentie. Ghizii au fost prietenosi, inteligenti, informati si naturali. Excursiile au fost bine planificate si placute. Va multumesc, ”

- Marian P., Bucuresti

Va multumim pentru modul in care ne-ati organizat conferinta. Salile de conferinte, cazarea, masa, totul a fost la superlativ. Va vom contacta si pentru viitoarele evenimente.

- Raluca S., Bucuresti

vezi mai multe -