St. Regis Hotel 5* – Abu Dhabi

Hotelul St. Regis Abu Dhabi este situat pe faleza Corniche din Abu Dhabi. Hotelul se afla la 5 minute de mers cu masina de Marina Mall, la 7 minute de World Trade Centre Mall si la 15 minute de Moscheea Sheikh Zayed si Abu Dhabi Mall. Sunt oferite clientilor urmatoarele facilitati: restaurant, bar, receptie, room service, piscina, terasa, sala de fitness, centru spa si wellness, loc de joaca pentru copii, acces internet, parcare, sali de conferinte, centru de afaceri. Camerele sunt dotate cu aer conditionat, birou, minibar, tv satelit, telefon, uscator de par, acces internet.

Agentia Btour va ofera cel mai bun pret posibil pentru rezervari individuale sau pachete de vacanta.

Pentru mai multe detalii si pentru o oferta personalizata accesati butonul "CERE OFERTA".

Motor cautare:

Our professional online travel agents tailor exceptional luxury vacations to help you explore your world, your way.

Galerie Foto

Testimoniale

Mi-ati facut o vacanta pe care nu o voi uita prea curand. Locurile pe care le-am vizitat au fost deosebite, hotelurile in care ne-am cazat au fost foarte bune, mancarea foarte gustoasa; gazdele ne-au tratat cu mare atentie. Ghizii au fost prietenosi, inteligenti, informati si naturali. Excursiile au fost bine planificate si placute. Va multumesc, ”

- Marian P., Bucuresti

Va multumim pentru modul in care ne-ati organizat conferinta. Salile de conferinte, cazarea, masa, totul a fost la superlativ. Va vom contacta si pentru viitoarele evenimente.

- Raluca S., Bucuresti

vezi mai multe -