Tauern Spa Zell am See Kaprun Hotel 4*+ – Kaprun

Hotelul Tauern Spa este amplasat intre statiunile Zell am See si Kaprun din Austria. Sunt oferite clientilor facilitati deosebite, restaurant, bar, receptie, terasa, room service, centru de spa si wellness, sali de conferinte, teren de golf (la 3 km de hotel), piscina, acces internet, parcare, sali de conferinte. Centrul de spa si wellness include piscine interioare, saune, bai de aburi, gimnastica acvatica, lounge de relaxare cu semineu, tratamente si masaje. Toate cele 160 de camere ale hotelului sunt modern dotate cu aer conditionat, minibar, tv, acces internet, seif, birou, radio, telefon.

Pentru mai multe detalii si pentru o oferta personalizata accesati butonul "CERE OFERTA".

Motor cautare:

Our professional online travel agents tailor exceptional luxury vacations to help you explore your world, your way.

Galerie Foto

Testimoniale

Mi-ati facut o vacanta pe care nu o voi uita prea curand. Locurile pe care le-am vizitat au fost deosebite, hotelurile in care ne-am cazat au fost foarte bune, mancarea foarte gustoasa; gazdele ne-au tratat cu mare atentie. Ghizii au fost prietenosi, inteligenti, informati si naturali. Excursiile au fost bine planificate si placute. Va multumesc, ”

- Marian P., Bucuresti

Va multumim pentru modul in care ne-ati organizat conferinta. Salile de conferinte, cazarea, masa, totul a fost la superlativ. Va vom contacta si pentru viitoarele evenimente.

- Raluca S., Bucuresti

vezi mai multe -