The Maji Beach Boutique Hotel 5* – Kenya

The Maji Hotel este amplasat la 5 km de Ukundu si la 35 km de Mombasa, in sudul Kenyei. Aceasta proprietate in stil boutique are doar 15 camere de lux si este o oaza de relaxare, asigurand clientilor sai linistea intr-un mediu exclusivist. Sunt puse la dispozitia oaspetilor restaurant, bar, receptie, room service, piscina, gradina, terasa, sala de fitness, teren de golf (la 3 km de hotel), acces internet, parcare, sali de conferinte, centru de afaceri. Toate cele 15 camere sunt dotate cu aer conditionat, tv, DVD player, telefon, seif, minibar, birou.

Agentia Btour va ofera cel mai bun pret posibil pentru rezervari individuale sau pachete de vacanta.

Pentru mai multe detalii si pentru o oferta personalizata accesati butonul "CERE OFERTA".

Motor cautare:

Our professional online travel agents tailor exceptional luxury vacations to help you explore your world, your way.

Galerie Foto

Testimoniale

Mi-ati facut o vacanta pe care nu o voi uita prea curand. Locurile pe care le-am vizitat au fost deosebite, hotelurile in care ne-am cazat au fost foarte bune, mancarea foarte gustoasa; gazdele ne-au tratat cu mare atentie. Ghizii au fost prietenosi, inteligenti, informati si naturali. Excursiile au fost bine planificate si placute. Va multumesc, ”

- Marian P., Bucuresti

Va multumim pentru modul in care ne-ati organizat conferinta. Salile de conferinte, cazarea, masa, totul a fost la superlativ. Va vom contacta si pentru viitoarele evenimente.

- Raluca S., Bucuresti

vezi mai multe -