The Peninsula, Beverly Hills 5* – Los Angeles

Unul din cele mai luxoase hoteluri din Los Angeles este The Peninsula Beverly Hills. Este amplasat in Beverly Hills, la cateva minute de mers pe jos de zona de shopping de pe Rodeo Drive. La 4 km de hotel se afla Universitatea din Los Angeles iar la 13 km Studiourile Universal. Hotelul pune la dispozitia clientilor: restaurant, bar, receptie, room service, piscina, gradina, terasa, teren de golf (la aprox 3 km), centru spa si wellness, sala de fitness, acces internet, parcare, sali de conferinte, centru de afaceri. Camerele hotelului sunt decorate cu nuante de crem si sunt dotate cu aer conditionat, tv, minibar, birou, seif, uscator de par.

Pentru mai multe detalii si pentru o oferta personalizata accesati butonul "CERE OFERTA".

Motor cautare:

Our professional online travel agents tailor exceptional luxury vacations to help you explore your world, your way.

Galerie Foto

Testimoniale

Mi-ati facut o vacanta pe care nu o voi uita prea curand. Locurile pe care le-am vizitat au fost deosebite, hotelurile in care ne-am cazat au fost foarte bune, mancarea foarte gustoasa; gazdele ne-au tratat cu mare atentie. Ghizii au fost prietenosi, inteligenti, informati si naturali. Excursiile au fost bine planificate si placute. Va multumesc, ”

- Marian P., Bucuresti

Va multumim pentru modul in care ne-ati organizat conferinta. Salile de conferinte, cazarea, masa, totul a fost la superlativ. Va vom contacta si pentru viitoarele evenimente.

- Raluca S., Bucuresti

vezi mai multe -