The Ritz-Carlton, Hong Kong 5* – Hong Kong

Bucura-te de privelisti spectaculoase cu insula Hongkong si portul Victoria si lasa-te rasfatat cu serviciile de cea mai inalta calitate! Cu cei 490 de metri inaltime, luxosul hotel ofera o panorama unica asupra orasului. Este amplasat aproape de Gara Kowloon, la 3 min de mers cu trenul de barurile si restaurantele din cartierul Central. In apropierea hotelului se afla si International Commerce Centre, Sky 100, Elements Shopping Mall, Kowloon Park si Harbour City. Facilitatile oferite clientilor includ: restaurant, bar, receptie, room service, sala de fitness, centru spa si wellness, piscina, acces internet, parcare, sali de conferinte, centru de afaceri. Camerele hotelului sunt dotate cu aer conditionat, LCD tv, minibar, seif, telefon, acces internet, uscator de par.

Pentru mai multe detalii si pentru o oferta personalizata, accesati butonul "CERE OFERTA".

Motor cautare:

Our professional online travel agents tailor exceptional luxury vacations to help you explore your world, your way.

Galerie Foto

Testimoniale

Mi-ati facut o vacanta pe care nu o voi uita prea curand. Locurile pe care le-am vizitat au fost deosebite, hotelurile in care ne-am cazat au fost foarte bune, mancarea foarte gustoasa; gazdele ne-au tratat cu mare atentie. Ghizii au fost prietenosi, inteligenti, informati si naturali. Excursiile au fost bine planificate si placute. Va multumesc, ”

- Marian P., Bucuresti

Va multumim pentru modul in care ne-ati organizat conferinta. Salile de conferinte, cazarea, masa, totul a fost la superlativ. Va vom contacta si pentru viitoarele evenimente.

- Raluca S., Bucuresti

vezi mai multe -