The Seminyak Beach Resort & Spa 5* – Bali

Resortul The Seminyak Beach este amplasat pe plaja Seminyak Beach din Bali, aproape de Seminyak Square. Aeroportul este amplasat la 45 de min de mers cu masina. Facilitatile complexului includ: resturant, bar, receptie, room service, piscina, terasa, gradina, sala de fitness, centru de spa si wellness, acces internet, parcare, sali de conferinte, centru de afaceri. Cele 107 camere sunt dotate cu aer conditionat, minibar, tv satelit, seif, telefon, DVD player, uscator de par, acces internet.

Pentru mai multe detalii si pentru o oferta personalizata accesati butonul "CERE OFERTA".

Motor cautare:

Our professional online travel agents tailor exceptional luxury vacations to help you explore your world, your way.

Galerie Foto

Testimoniale

Mi-ati facut o vacanta pe care nu o voi uita prea curand. Locurile pe care le-am vizitat au fost deosebite, hotelurile in care ne-am cazat au fost foarte bune, mancarea foarte gustoasa; gazdele ne-au tratat cu mare atentie. Ghizii au fost prietenosi, inteligenti, informati si naturali. Excursiile au fost bine planificate si placute. Va multumesc, ”

- Marian P., Bucuresti

Va multumim pentru modul in care ne-ati organizat conferinta. Salile de conferinte, cazarea, masa, totul a fost la superlativ. Va vom contacta si pentru viitoarele evenimente.

- Raluca S., Bucuresti

vezi mai multe -