The St. Regis Bahia Beach Resort 5* – Puerto Rico

Resortul The St. Regis Bahia este situat pe plaja Bahia Beach din Puerto Rico. Aeroportul International San Juan este situat la 25 de min. de mers cu masina de hotel. Luxosul complex pune la dispozitia clientilor, restaurant, bar, receptie, room service, piscina, terasa, gradina, teren de tenis, teren de golf (la 3 km de hotel), sala de fitness, centru de spa si wellness, acces internet, parcare, sali de conferinte, centru de afaceri. Cele 139 de camere sunt dotate cu aer conditionat, tv satelit, birou, minibar, seif, telefon, uscator de par.

Pentru mai multe detalii si pentru o oferta personalizata, accesati butonul "CERE OFERTA".

Motor cautare:

Our professional online travel agents tailor exceptional luxury vacations to help you explore your world, your way.

Galerie Foto

Testimoniale

Mi-ati facut o vacanta pe care nu o voi uita prea curand. Locurile pe care le-am vizitat au fost deosebite, hotelurile in care ne-am cazat au fost foarte bune, mancarea foarte gustoasa; gazdele ne-au tratat cu mare atentie. Ghizii au fost prietenosi, inteligenti, informati si naturali. Excursiile au fost bine planificate si placute. Va multumesc, ”

- Marian P., Bucuresti

Va multumim pentru modul in care ne-ati organizat conferinta. Salile de conferinte, cazarea, masa, totul a fost la superlativ. Va vom contacta si pentru viitoarele evenimente.

- Raluca S., Bucuresti

vezi mai multe -