Tritone Terme Hotel 4* – Ischia

Hotelul este situat pe plaja San Francesco din Ischia, Italia, la 2 km de centrul localitatii Forio. In imediata apropiere a hotelului se afla magazine. Decorat in stil traditional mediteranean, oferind camere spatioase frumos colorate, este apreciat de oaspetii sai datorita excelentelor facilitati si servicii. Hotelul ofera piscina, restaurant, terasa, bar, receptie, acces internet, centru spa. Sunt disponibile 150 de camere dotate cu aer conditionat, tv, minibar, uscator de par, seif, telefon.

Pentru mai multe detalii si pentru o oferta personalizata accesati butonul "CERE OFERTA".

Motor cautare:

Our professional online travel agents tailor exceptional luxury vacations to help you explore your world, your way.

Galerie Foto

Testimoniale

Mi-ati facut o vacanta pe care nu o voi uita prea curand. Locurile pe care le-am vizitat au fost deosebite, hotelurile in care ne-am cazat au fost foarte bune, mancarea foarte gustoasa; gazdele ne-au tratat cu mare atentie. Ghizii au fost prietenosi, inteligenti, informati si naturali. Excursiile au fost bine planificate si placute. Va multumesc, ”

- Marian P., Bucuresti

Va multumim pentru modul in care ne-ati organizat conferinta. Salile de conferinte, cazarea, masa, totul a fost la superlativ. Va vom contacta si pentru viitoarele evenimente.

- Raluca S., Bucuresti

vezi mai multe -