Tropical Island – Krausnick

Parcul de distractii Tropical Island este situat in localitatea Krausnick, la sud de Berlin, in Germania. Practic, parcul este o gradina tropicala, amenajata intr-un fost hangar, una din cele mai mari structuri din lume, masurand peste 60000 de metri patrati. Cu o capacitate maxima de 6000 de persoane pe zi, parcul ofera clientilor o vreme perfecta (26 grade permanent), plaje cu nisip alb, cascade, piscine, restaurante tematice, tobogane cu apa, facilitati de distractie pentru copii si multa buna dispozitie.

Agentia Btour va ofera cel mai bun pret posibil pentru rezervari individuale sau pachete de vacanta.

Pentru mai multe detalii si pentru o oferta personalizata accesati butonul "CERE OFERTA".

Motor cautare:

Our professional online travel agents tailor exceptional luxury vacations to help you explore your world, your way.

Galerie Foto

Testimoniale

Mi-ati facut o vacanta pe care nu o voi uita prea curand. Locurile pe care le-am vizitat au fost deosebite, hotelurile in care ne-am cazat au fost foarte bune, mancarea foarte gustoasa; gazdele ne-au tratat cu mare atentie. Ghizii au fost prietenosi, inteligenti, informati si naturali. Excursiile au fost bine planificate si placute. Va multumesc, ”

- Marian P., Bucuresti

Va multumim pentru modul in care ne-ati organizat conferinta. Salile de conferinte, cazarea, masa, totul a fost la superlativ. Va vom contacta si pentru viitoarele evenimente.

- Raluca S., Bucuresti

vezi mai multe -