Turneul de Grand Slam Roland Garros 2019

Open-ul Frantei 2019 este al doilea turneu de tenis, de Grand Slam al sezonului si se desfasoara pe zgura de pe Stade Roland Garros din Paris, din 26 mai pana in 9 iunie. Consulta expertii nostri, pentru a-ti configura cel mai bun pachet (bilete de avion, cazare, bilete la meciuri) si vino sa-i vezi pe cei mai buni jucatori, oferind cel mai bun tenis. Agentia Btour va ofera cel mai bun pret posibil pentru rezervari individuale sau pachete de vacanta.   Pentru mai multe detalii si pentru o oferta personalizata acceseaza butonul "CERE OFERTA".

Motor cautare:

Our professional online travel agents tailor exceptional luxury vacations to help you explore your world, your way.

Galerie Foto

Testimoniale

Mi-ati facut o vacanta pe care nu o voi uita prea curand. Locurile pe care le-am vizitat au fost deosebite, hotelurile in care ne-am cazat au fost foarte bune, mancarea foarte gustoasa; gazdele ne-au tratat cu mare atentie. Ghizii au fost prietenosi, inteligenti, informati si naturali. Excursiile au fost bine planificate si placute. Va multumesc, ”

- Marian P., Bucuresti

Va multumim pentru modul in care ne-ati organizat conferinta. Salile de conferinte, cazarea, masa, totul a fost la superlativ. Va vom contacta si pentru viitoarele evenimente.

- Raluca S., Bucuresti

vezi mai multe -