Turneul de Grand Slam Wimbledon 2019

Turneul Wimbledon Championship este cel mai mare turneu disputat pe iarba, din lume si unul din cele 4 turnee de Grand Slam ale sezonului anual de tenis. Ofera un spectacol de clasa mondiala, datorita prezentei celor mai buni tenismani din lume, dar si datorita impresionantei sale istorii. Turneul se va desfasura in perioada 01 - 14 iulie 2019. Agentia Btour va ofera cel mai bun pret posibil pentru rezervari individuale sau pachete de vacanta. Pentru mai multe detalii si pentru o oferta personalizata accesati butonul "CERE OFERTA".

Motor cautare:

Our professional online travel agents tailor exceptional luxury vacations to help you explore your world, your way.

Galerie Foto

Testimoniale

Mi-ati facut o vacanta pe care nu o voi uita prea curand. Locurile pe care le-am vizitat au fost deosebite, hotelurile in care ne-am cazat au fost foarte bune, mancarea foarte gustoasa; gazdele ne-au tratat cu mare atentie. Ghizii au fost prietenosi, inteligenti, informati si naturali. Excursiile au fost bine planificate si placute. Va multumesc, ”

- Marian P., Bucuresti

Va multumim pentru modul in care ne-ati organizat conferinta. Salile de conferinte, cazarea, masa, totul a fost la superlativ. Va vom contacta si pentru viitoarele evenimente.

- Raluca S., Bucuresti

vezi mai multe -